Skip to content

Як подружитися з Червоним Вогняним Півнем?

Inna Vnukova

Inna Vnukova

Рік Червоного Півня: чого чекати та як зустрічати

Новий рік за східним календарем офіційно почнеться лише 28 січня, але впливати на людське життя новий річний тотем починає вже за місяць до того, як прийде. Тож цього року, вважайте. все співпало – Новий рік не тільки можна, але й треба зустрічати, пам’ятаючи про Вогняного Півня.

Нагадаємо, Півень займає десяте місце в стрічці зодіакальних знаків – через те, що на уклін до Будди прийшов лише десятим, та й то після того, я5к його особисто запросили. Тож робіть висновки, Півник капризун ще той!

Червоний Півень — яскравий, верткий, жвавий, він ніколи не буде сидіти склавши руки, навколо нього завжди кипить робота. Червоний Півень — символ вогняного Сонця, адже все навколо прокидається від ранкового «ку-ку-рі-ку» цього птаха.

Китайці вважають, що Півень заслуговує на більшу повагу, тому що ця тварина є символом вірності, честі, гідності, доброти і доброзичливості. Протягом усього 2017 року кожному з нас необхідно всіх цих і багатьох інших якостей активно дотримуватися. З представлених нами всіх якостей Півня, ми помічаємо, що головні з них, це, перш за все, щирі наміри і правда. Буває, за Півнем «грішок», коли він просторікує направо і наліво, може навіть поранити словами, але це його особливо не турбує. Часто, через надмірну відкритість, Півня звинувачують в грубості і жорсткості.

Гороскоп радить нам в наступному році тримати під контролем усе, що хоче злетіти з язика, не вихлюпувати назовні шквал емоцій, утриматися від стресу. Може трапитися так, що одним своїм словом ви сильно скривдите людину, яка вам дорога.

Вогняний Півень — найбільш акуратний серед інших знаків зодіаку, в міру педант, проте надмірно відповідальний. Йому можна доручити вести будь-яку справу, і він поставиться до неї з усією серйозністю. Якщо ви хочете, щоб у 2017-му у вас все добре складалося на роботі, то завжди її доводіть до кінця, у міру можливості, ніколи не залишайте на завтрашній день.

Трудоголіки дуже швидко піднімуться по кар’єрних сходах, крім них, Вогняний Півень допоможе ініціаторам власних ідей і людям з креативним діловим мисленням.

У 2017 році потрібно постаратися встигати і на роботі, і в особистому житті. Жодна сфера вашого життя не повинна переважати іншу.

Півні не люблять залишатися «один на один», пам’ятайте це! Зустрічати цей рік треба в компанії, чим вона більша, тим краще. Скатертини для новорічного столу підійдуть яскраво-червоні, з додаванням білого та жовтого кольору. Курку на стіл не ставте ні в якому вигляді, Півень може розлютитися. Постарайтеся, щоб на столі було якомога більше випічки, адже Півень любить пшеницю. Одяг має бути яскравим, помітним, елегантним і святковим. Кольори – червоний, золотий, жовтий. Біжутерії у золотих, жовтих та червоних відтінках може бути так багато, як ви захочете. В тренді – аксесуари із пір’ям.

Категория: Новости Культуры Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: