Skip to content

Діти модульного містечка для переселенців отримали солодощі та подарунки (ФОТО)

Людмила Гейко

Людмила Гейко

 

До модульного містечка для переселенців у Дніпрі (район житлового масиву Лівобережний-3) приїхали представники Дніпропетровської Єпархії УПЦ КП та ГО «Дух Нації».

Вони привезли дітям переселенців багато подарунків у рамках акції «Добро та милосердя до дня Святого Миколая».

Більше місяця тому у модульному містечку встановили «поштову скриньку Святого Миколая», у яку діти вкидали листи із своїми проханнями.

«Просили іграшки, солодощі, якісь речі, — розповідає голова молодіжно-просвітницького відділу Дніпропетровської єпархії УПЦ КП отець Виталий. – Ніяких айфонів чи дорогих планшетів від Святого Миколая діти не вимагали. Деякі писали просто – «хочу, щоб закінчилась війна та повернутись додому».

Дитячі прохання ретельно систематизувались. Після чого усім небайдужим, зокрема, через соцмережі, пропонувалося виконати побажання дітей.
Радості малечіне було меж. Вони із завзяттям розповідали «Святому Миколаю» вірші та співали пісні, обіймали та танцювали коло ялинки.

А потім кожна дитина отримала саме той подарунок, який вона просила у листі. Всього у переселенському містечку проживає близько 100 дітей. Але навіть ті, хто нічого не писав, отримали подарунки та солодощі.

Спочатку подарунки та солодощі дарували в одному з корпусів модульного містечка, Згодом Святий Миколай пішов по окремих домівках та заносив подарунки наймолодшим або тим дітям, які трохи захворіли й не змогли прийти на свято.

Дякуємо всім, хто прийняв участь у акції! Якби ви тільки бачили ці щасливі оченята дітей переселенців та щирі посмішки на обличчях їхніх батьків!

Свято вдалось завдяки добрим, сильним духом людям. А значить, ми обов’язково переможемо.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: