Skip to content

Студенти юридичного факультету ДНУ ім. Гончара зустрілись з Міністром юстиції

Людмила Гейко

Людмила Гейко

Студентів юридичного факультету Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара запросили на зустріч з Міністром юстиції України Петром Петренком.

Про це повідомили в прес-службі вишу.

Петро Дмитрович спілкувався зі студентами-переможцями конкурсу письмових робіт на тему розвитку права, який проводив Мін’юст.

На зустрічі були присутні 55 студентів із різних університетів України. Юридичний факультет ДНУ представляли Л. Мамедова, А. Лила, В. Митошоп та О. Самойлова.

Петро Петренко провів бесіду зі студентами та відповів на усі їхні запитання щодо реформ, нового законодавства та майбутньої професії юриста. Також він запросив усіх присутніх студентів пройти стажування та практику в різних комітетах Міністерства.

«Ми обрали саме ваші роботи, оскільки в них ви вклали власне бачення того, що таке справедливість, що таке право, що таке юстиція. Ті речі, які ви написали у своїх роботах, можливо, не мають достатньої академічності, в них немає великої кількості складних виразів, які використовують юристи. Але вони мають набагато цінніші речі – ваші думки, які йдуть від серця. Ви озвучили ті речі, в які ви вірите, і які захищатимете в майбутньому», – зазначив очільник Мін’юсту.

Він також звернув увагу на те, що студенти в своїх творах наповнили абстрактні юридичні теми прикладами проблем, які існують в повсякденному житті, і подали своє бачення їх вирішення.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: