Skip to content

При міському голові Дніпра запрацював новий дорадчий орган

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

Ним стала міська Батьківська рада, до якої обрали по 4 представника з усіх районів. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

unnamed-1

«Розпочала роботу Батьківська рада при міському голові, яка контролюватиме витрачання коштів у школах та ставлення педагогів до дітей, — прокоментував він. – До цього дорадчого органу увійшли 32 представники батьківських комітетів з 8 районів міста. Мета батьківської ради – вирішити проблеми, які існують у школах та дошкільних навчальних закладах. Ми ставили перед собою таку мету ще півроку тому, і досягти її нам допоможуть батьки. Ми спільно будемо реформувати освіту у місті, і, переконаний, спільними зусиллями все зміниться на краще».

Представник Центрального району Дніпра в Батьківській раді міста Тетяна Васильковська, переконана, що створення такого дорадчого органу при міському голові – це великий прорив у комунікації між батьками та владою.

unnamed-4

«У батьківському комітеті в школі свого району я працюю більше шести років,  тому знаю, що є немало таких проблем, які можна і потрібно вирішувати  тільки разом, — наголосила вона. – Дуже важливо, щоб для цього батьки, педагоги, директори та міська влада об’єднувалися. І такий момент, нарешті, настав».

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: