Skip to content

Рятувальники в трамваї № 1 провели профілактичні бесіди (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%80%d1%8f%d1%82

Останнім часом в Дніпропетровській області фіксується велика кількість пожеж, під час яких гинуть та зазнають травм люди. Також, актуальною темою на сьогоднішній день є «небезпечні знахідки», які можуть завдати шкоди населенню міста.

Про це повідомили в прес-службы ДСНС України в Дніпропетровській області.

%d1%80%d1%8f%d1%822

Тож, аби попередити та вберегти життя мешканців та гостей обласного центру, представники Служби порятунку «101» провели профілактичні бесіди з перехожими та пасажирами маршрутного трамваю №1.

Під час спілкування вогнеборці не тільки нагадували про пожежну безпеку, а й про безпеку життєдіяльності у разі виявлення підозрілих пакунків  та предметів схожих на вибухові пристрої.

Також, спілкуючись з населенням, представники ДСНС повідомили про резонансні випадки виникнення пожежі в помешканнях. Навели, як приклад, сумний випадок загоряння в Кривому Розі, де під час пожежі загинув чоловік та його двоє дітей, а помешкання стало не придатним для проживання.

%d1%80%d1%8f%d1%823

Рятувальники зверталися до кожного співрозмовника не бути байдужим та пам’ятати елементарні правила пожежної безпеки, щоб вберегти своє життя та майно. А також закликали бути уважними, перебуваючи в громадському транспорті та в місцях скупчення людей, завжди звертати увагу на залишені кимось сумки, портфелі, згортки та інші  підозрілі предмети, адже ваша увага зможе зарадити великій біді.

%d1%80%d1%8f%d1%824

«Шановні городяни та гості міста Дніпро! Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області звертається до вас із проханням, не будьте недбалими до правил життєдіяльності. Зверніть увагу на роз’яснювальні поради фахівців Служби порятунку «101», адже це не буде зайвим для вашої обізнаності. Краще знати про перші дії у разі виникнення пожежі або у разі виявлення небезпечних та підозрілих предметів, чим втратити своє життя та здоров’я через халатне ставлення до звернення рятувальників».

%d1%80%d1%8f%d1%825

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: