Skip to content

Новий проект Бориса Філатова «Народна філармонія» відкрився в Таромському концертом театру «КВН ДГУ» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

_mg_1129-pano-20161127

У Дніпрі в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Дніпро – культурна столиця» стартував новий проект «Народна філармонія». В рамках проекту легендарні дніпровські артисти даватимуть безкоштовні концерти у віддалених районах міста.

«Найкращі театри та творчі колективи міста тепер виступають на околицях. Безкоштовно. Таромське, Старі Кайдаки, Придніпровськ, Лоц-Кам’янка, Північний. Приходьте. Гарного настрою вам, земляки, від міського голови», – написав Борис Філатов на своїй сторінці в соціальній мережі.

Перший концерт відбувся в мікрорайоні Таромське. Тут виступив відомий в усій Україні театр «КВН ДГУ».

Мета проекту «Народна філармонія» – дати можливість містянам, які живуть у віддалених куточках Дніпра, культурно збагачуватися та відвідувати безкоштовні концерти талановитих артистів поруч зі своїм домом.

_mg_1104

«Яскраві та талановиті колективи, які працюють у Дніпрі, їздитимуть по віддалених клубах та виступатимуть там, тому що Дніпро – це місто без окраїн. Всього в рамках програми заплановано близько 7 концертів», – сказав депутат міськради, голова Художньої ради при міському голові, заслужений діяч мистецтв України Григорій Гельфер.

_mg_1220

«Ми побачили в нашому Таромському постери, де було написано, що у нас в КДЦ «Іскра» виступить театр «КВН ДГУ». Зараз, на жаль, не в усіх є можливість їхати до центру міста на концерти: і фінансів бракує, і часу. Дуже добре, що для нас організовують безкоштовні концерти близько до дому», – розповіла гостя концерту, мешканка Таромського Олена.

Наразі програма виступів в рамках проекту «Народна філармонія» розписана до 10 грудня. У найближчі тижні для дніпрян виступатимуть актори легендарного театру «КВН ДГУ», академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка і академічного театру опери та балету. Глядачі також зможуть насолодитися майстерністю артистів обласної філармонії ім. Л. Когана, академічного фольклорно-хореографічного ансамблю «Славутич» та інших колективів.

Категория: Новости Днепра, Новости Культуры Днепра

Метки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: