Skip to content

«Дніпро» і «Сталь» знову програють в чемпіонаті України

Марианна Стец

Марианна Стец

16-й тур чемпіонату почався і завершився з поразок команд з Дніпропетровської області.

Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

«Сталь» — «Ворскла», 0-1 (Ребенок, 89).

«Сталь»: Паньків, Пашаєв, Іщенко, Стаменкович, Воронін, Каленчук, Е.Малакян, Г.Малакян (Карасюк, 78), Мисик, Комваліус (Карікарі, 65), Задерака (Кузик, 46).

«Ворскла»: Непогодов, Сімінін, Дитятьєв, Чеснаков, Пердута, Ткачук, Кравченко, Турсунов, Бартулович (Ребенок, 46), Кобахідзе (Одарюк, 67), Хльобас (Загорулько, 80).

Попередження: Задерака, Бартулович, Сімінін, Дитятьєв, Кобахідзе, Чеснаков, Одарюк.

У стартовому матчі туру «Сталь» на останніх хвилинах поступилася полтавській «Ворсклі».

Поєдинок проходив на зустрічних курсах і місцями в дуже брутальній боротьбі, звідси і велика кількість жовтих карток. І у «Сталі» і особливо у гостей було достатньо моментів, щоб відкрити рахунок. Але єдиний гол на 89-й хвилині точним ударом в кут воріт Паньківа забив Павло Ребенок, який вийшов на заміну. 0-1.

Наступний свій матч в чемпіонаті України команда з Кам’янського проведе 4 грудня на виїзді проти донецького «Шахтаря».

«Дніпро» — «Шахтар», 0-2 (Коваленко, 36, 39).

«Дніпро»: Лунін, Адамюк, Сваток, Лопиренок, Влад, Ротань (Чеберко, 68), Політило, Кравченко, Лучкевич (Піко, 77), Кожушко (Довбік, 66), Луньов.

«Шахтар»: Пятов, Бутко, Кучер, Ракицький (Ордець, 90 + 4), Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос, Коваленко (Борячук, 80), Тайсон, Едуардо (Дентіньо, 69).

Завершився тур домашньою поразкою «Дніпра» з рахунком 0-2. Поєдинок проти «гірників» запам’ятався першим професійним дублем Віктора Коваленко, не забитим пенальті Марлоса, відсутністю жовтих карток і димовою завісою в кінці гри, яка продовжила матч ще на три хвилини.

Обидва голи вболівальники побачили в першому таймі. Як і очікувалося, з перших хвилин матчу перевагою заволоділи гості. На 24-й хвилині Лопиренок в своєму штрафному сфолив на Коваленко, суддя вказав на «11 метрів». Але Лунін продемонстрував відмінну реакцію, відбивши удар Марлоса. Вже на 36-й хвилині сам Коваленко точно пробив головою і вивів «гірників» вперед. 0-1. Другий гол був забитий через кілька хвилин тим самим Коваленко. На 39-й хвилині після вдалого відбору м’яча біля нашого штрафного він вийшов на ударну позицію і з кута воротарського технічно підсік м’яч над Луніним. 0-2.

У другому таймі «Шахтар» атакував, але вже не так гостро і активно, як в першій половині гри, а «Дніпро» намагався пресингувати гостей і огризався на контрах. Кілька небезпечних ударів гравців «Шахтаря» відбив молодий 17-річний воротар «Дніпра» Андрій Лунін. Матч так і завершився з рахунком 0-2, голів у другому таймі вболівальники не побачили.

Свій наступний матч у чемпіонаті України «Дніпро» проведе 3 грудня на виїзді проти луганської «Зорі».

Турнірна таблиця.

_1_14803233237740-157a

Категория: Новости здоровья Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: