Skip to content

Поліцейські Дніпропетровської області здали кров для постраждалих в ДТП

Юлия Мухина

Юлия Мухина

1-1Всеукраїнська акція «Здай кров — врятуй життя!» стала одним з ключових заходів Тижня безпеки дорожнього руху, до якого долучились ті, хто щоденно несе службу на автодорогах області, забезпечуючи безпеку водіїв, пішоходів та пасажирів.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції України в Дніпропетровській області.

Працівники поліції Павлограда та Кривого Рогу прийшли до медичних закладів, аби як і їх колеги з інших регіонів України, здати кров для потерпілих у дорожньо-транспортних пригодах.

1-2

Під час виконання службових обов’язків працівники поліції майже щодня стикаються з дорожньо-транспортними пригодами та їх страшними наслідками, коли врятувати чиєсь життя можна лише вчасним переливанням донорської крові, якої іноді так бракує на станціях переливання.

Вартість та швидкоплинність життя і здоров’я можна зрозуміти та оцінити лише побачивши на власні очі, як людина його втрачає. І нема різниці, сталось це з її власної вини, або через помилку інших.

Так, ставши донорами, правоохоронці Дніпропетровщини вкотре поповнили «запаси» станцій переливання крові і сподіваються, що проведення таких заходів допоможе врятувати не одне життя, а також, приверне увагу громадськості до проблем гарантування безпеки дорожнього руху та ще раз нагадає про масштаби смертності на автодорогах.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: