Skip to content

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%81%d0%b2%d1%8f%d0%b7%d1%8c
Прийміть наші сердечні вітання з вашим професійним святом!
Ця подія об’єднує людей різних професій — журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів — всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян — право свободи слова. Значимість вашої роботи визначається не тільки здатністю донести до аудиторії об’єктивну інформацію. Ви будуєте, і хочеться відзначити, талановито будуєте, єдиний інформаційний простір країни і поєднуєте суспільство.
Ми вдячні вам, адже ви щоденно приходите в кожну оселю, розповідаючи про перебіг подій у світі, допомагаючи людям відчути причетність до процесів сьогодення, відкриваючи широкі можливості для людських контактів та спілкування.
Вагомою та суспільно необхідною є ваша творча праця, а також праця тих, хто натхненно працює, залишаючись поза кадром чи радіоефіром.
Віримо, що й надалі ЗМІ докладатимуть всіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування наших громадян та сподіваємось на плідну співпрацю з Національною поліцією у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.
Бажаємо Вам професійного успіху, творчих перемог, журналістського азарту, невтомного творчого пошуку та втілення нових цікавих ідей. Вірних вам друзів, надійних партнерів та колег, особистого щастя, радості, міцного здоров’я вам і вашим родинам!

Відділ управління превентивної діяльності
Головного управління Національної поліції
в Дніпропетровській області

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: