Skip to content

Посадовець облдержадміністрації та директор ТОВ, через дії яких державі спричинено майже 800 тис грн збитків, опинились на лаві підсудних

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%81%d1%83%d0%b4Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно службовця Дніпропетровської обласної державної адміністрації та директора товариства з обмеженою відповідальністю за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364-1 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права та службове підроблення).

Про це повідомили в прес-службі прокуратури в Дніпропетровській області.

Встановлено, що між Дніпропетровською ОДА та вказаним ТОВ укладено договір на виконання капітального ремонту каналізаційної насосної станції в смт Царичанка. При цьому, фактично не виконуючи зазначені роботи, директор товариства склав акт приймання виконаних робіт, в який було внесено завідомо неправдиві відомості, а посадовець ОДА, достовірно про це знаючи, підписав вказаний акт, через що товариству з державного бюджету було незаконно перераховано майже 800 тис. грн.

Довідково: санкціями вказаних статей передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: