Skip to content

Нацгвардійці розповіли городянам про військову контрактну службу (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%808 листопада в центрі Павлограда гвардійці військової частини 3024 провели агітаційну роботу серед населення про порядок та умови проходження військової служби за контрактом.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії в Дніпропетровській області.

%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%802

Було розгорнуто агітаційно-інформаційний пункт щодо агітації військової служби за контрактом. Представник відділу кадрів підполковник Володимир Мацейко провів агітаційну роботу серед місцевого населення.  До потенційних кандидатів довів вимоги щодо прийняття на військову службу за контактом, про особливості служби, соціальні гарантії, та відповів на численні запитання Павлоградців.

 %d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%803

На даному заході було представлено військову форму та обмундирування військовослужбовців, літературу, яка містила інформацію стосовно військової служби за контрактом у лавах Національної гвардії України. Представники частини розповідали про службу та побут військовослужбовців, а також військовий оркестр частини грав військові марші та сучасні шлягери Українських співаків, що збільшувало зацікавленість серед жителів міста.

%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%804

Серед присутніх було чимало молоді. Усім охочим роздали листівки із загальною інформацією про Національну гвардію України.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: