Skip to content

Зміттєзвалища в Дніпрі — проблема буде вирішена ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%b7%d0%bc%d1%8b%d1%82Сьогодні, 8 листопада, в Дніпрі відбулося засідання міської комісії з питань поводження з безхазяйними відходами, під час якого говорили про можливі шляхи вирішення проблеми несанкціонованих сміттєзвалищ.

Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міськради.

%d0%b7%d0%bc%d1%8b%d1%822

В обговоренні взяли участь заступники голів районних рад, представники управління охорони навколишнього середовища, депутати міської ради. За словами начальника управління Павла Головахи, проблема стихійних звалищ стоїть нині досить гостро. Загалом у кожному районі міста є по два-три таких звалища, які потребують рекультивації.

%d0%b7%d0%bc%d1%8b%d1%823

«Наразі є розуміння щодо масштабу стихійних звалищ, але немає чіткої інформації від районів, що вони можуть зробити своїми силами для їхньої ліквідації. Тому сьогодні видане доручення кожному району міста у двотижневий термін надати нам інформацію про несанкціоновані смітники, які є «кричущими» і потребують негайного втручання міста, оскільки прибрати їх самотужки райони не можуть. Відповідний звіт подаватиметься за спеціальною формою із зазначенням адреси звалища, світлинами, щоб можна було бачити чітку прив’язку до місцевості», – сказав Павло Головаха.

%d0%b7%d0%bc%d1%8b%d1%824

За його словами, після узагальнення інформації місто вирішуватиме, як діяти: надавати районам фінансову допомогу у вигляді цільової субвенції чи прибирати звалища власними силами – через комунальні підприємства.

 

Категория: ЖКХ, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: