Skip to content

Підприємців Дніпра навчать продавати свою продукцію за кордон за допомогою інструментів електронної комерції

Юлия Мухина

Юлия Мухина

29 листопада в Дніпрі відбудеться заняття експортної школи для підприємців E-Export School. Його проведе «Укрпошта». Бізнесмени міста прослухають 8-годинний лекторій, в рамках якого експерти – люди з реального бізнесу, презентують історії про розвиток своєї справи, розкажуть, як працюють основні бізнес-моделі в Україні та покажуть робочі інструменти для запуску експорту в e-commerce форматі. 

Про це повідомили в прес-службі міськради Дніпра.

1-1

«Експерти школи на власних прикладах вчитимуть слухачів, як налагодити експорт малому і середньому бізнесу в наявних юридично-правових умовах, як розвивати новий канал дистрибуції в інших країнах. Зі свого боку «Укрпошта» зможе надати можливість тим українським виробникам, які сьогодні ще не можуть собі дозволити значні інвестиції в розвиток повномасштабного традиційного експорту, розпочати експортну діяльність в форматі e-commerce з будь-якого відділення підприємства», – зазначив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

Електронна комерція, яка передбачає пересилання товарів поштовими або експрес-відправленнями покупцеві, має низку важливих переваг перед великим експортом. Вона не потребує додаткової сертифікації товару в кожній країні. Крім того, на отримання товарів у такий спосіб є безмитні ліміти, що зробить продукцію українського виробництва ще більше привабливою для клієнта. Також е-commerce export дає можливість протестувати продукцію на глобальних онлайн-ринках, швидко зареєструвавшись на торговельному майданчику і заплативши від 2 до 50 доларів абонентської плати, виставити свій товар і зрозуміти, чи актуальний він для світу.

2-2

«Я дуже рада, що «Укрпошта» проходить період реформ в напрямку інновацій і відкритих світових ринків і починає підтримувати наших підприємців у їхньому виході на нові ринки через електронну комерцію. Я впевнена, що цей курс відкриє цілком нові перспективи для представників нашого бізнесу, які, може, раніше думали про ринок в рамках свого регіону або України, а зараз відкриють для себе зовсім новий шлях. Успішний малий і середній бізнес – це основа зростання економіки, і я дуже сподіваюся, що такі курси проводитимуться і в майбутньому», – прокоментувала виконувачка обов’язків заступника мера Дніпра Яніка Мерило.

Крім Дніпра, такі майстер-класи проведуть ще в кількох великих містах України – Львові, Одесі, Харкові та Києві.

Для українських виробників та торгових проектів участь у заході безкоштовна. Реєстрацію можна пройти на сайті школи http://e-school.ukrposhta.ua/.

 

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: