Skip to content

Постраждалі рятувальники отримали нагороди (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d1%80%d1%8f%d1%82Сьогодні у Кривому Розі було нагороджено співробітників 12 та 14 державних пожежно-рятувальних частин 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, які відзначились під час гасіння пожеж в місті Кривий Ріг цими вихідними.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

За мужність та героїзм, проявлені під час порятунку людей та майна, відзнаками Головного управління нагороджено 8 рятувальників.

Завдяки рішучим та оперативним діям вогнеборців 5 листопада було врятовано 10 чоловік, з яких 4 дітей, під час пожежі в багатоквартирному житловому будинку по вулиці Співдружності, 87.

%d1%80%d1%8f%d1%822

Ще трьох рятувальників 12 ДПРЧ, які постраждали внаслідок вибуху балону під час ліквідації пожежі в приватному домоволодінні по вулиці Єреванській, відзначено нагрудними знаками “За заслуги в службі І ступеню”.

Привітати рятувальників та віддячити їх за сумлінне несення служби прибули: виконуючий обов’язки заступника начальника Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Дмитро Кудрявцев, керівництво Криворізького міського управління та 3 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС області.

Провідавши травмованих вогнеборців, які в даний час перебувають на стаціонарному лікуванні, керівники подякували їм за сумлінне виконання своїх службових обов’язків і побажали якнайшвидшого одужання.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: