Skip to content

У Сурсько-Литовському нацгвардійці розповідали про військову службу за контрактом (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%baВійськовослужбовці Дніпровського конвойного батальйону та Дніпропетровського полку з охорони громадського порядку Національної гвардії України взяли участь в святкуванні Дня села Сурсько-Литовського. Урочистості та святковий концерт відбувся у місцевому будинку культури.

Про це повідомили в прес-службі Нацгвардії України.

%d0%ba2

Осінній день зібрав жителів села Сурсько-Литовське, що у Дніпропетровському районі, щоб із почестями відзначити урочисте свято – День народження села.

%d0%ba3

Цього дня звучали побажання миру, добробуту привітним мешканцям, слова дружби й добра від Сурсько-Литовського сільського голови Григорія Андрєєва:

«Я сердечно вітаю всіх жителів та вихідців села Сурсько-Литовське з величним святом. День народження села – особливий день, який об’єднує всіх, хто любить свою малу Батьківщину, тих людей, чиєю працею вона створювалось. А ваше село здавна славилося своїми людьми, всім, хто хоч раз побував у Сурсько-Литовському добре відома ваша гостинність і чуйність».

%d0%ba4

Біля місцевого будинку культури спільними зусиллями працювала агітаційна група Дніпровського конвойного батальйону та Дніпропетровського полку з охорони громадського порядку.

Увагу юнаків та дівчат привертали до себе гвардійці в формі, котрі транслювали соціальні ролики і роз’яснювали громадянам умови проходження військової служби за контрактом, соціальні гарантії, а також  надавали відповіді на усі питання, які цікавили місцевих мешканців. Заступник командира 1 роти по роботі з особовим складом Дніпровського полку з охорони громадського порядку старший лейтенант Руслан Гопка відповідав всім бажаючим на питання та коментував відео, які транслювалися.

%d0%ba5

Представниця конвойного батальйону старший солдат Світлана Галайчук не тільки дуже активно проводила агітацій роботу, але і поздоровила всіх присутніх зі святом і з великої сцени запросила всіх бажаючих на службу за контрактом до лав Національної гвардії.

%d0%ba6

Люди з цікавістю підходили самі і розпитували про службу, та про роботу у лавах Національної гвардії України.

%d0%ba7

Категория: Криминал, Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: