Skip to content

Нетверезий водій, позбавлений прав ще рік тому, перевозив дитину на передньому сидінні та порушував ПДР (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bf%d0%b4%d0%b42

Вчора, близько 17-ї години, на перехресті проспекту Слобожанській та вулиці Байкальська патрульні помітили автомобіль Chevrolet Aveo. Авто привернуло увагу правоохоронців тому, що на передньому сидінні знаходилась малолітня дитина.

Про це на стрінці Моя нова поліція в Фейсбуці повідомила Юлія Курочкіна.

На вимогу поліцейських – зупинити авто, водій збільшив швидкість та почав тікати в бік виїзду з міста. Екіпаж переслідував Chevrolet до Новомосковського району. Під час переслідування, водій порушував ПДР, не реагував на неодноразові вимоги припинити правопорушення. Неподалік від селища Кулебівка патрульним все ж таки вдалось зупинити втікача.

%d0%bf%d0%b4%d0%b4

Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння – освідування за допомогою газоаналізатора Драгер показав результат 2,05 проміле.
Також під час перевірки документів встановили відсутність страхового полісу.

Патрульні склали постанову за ст.126 КУпАП, протокол за ст. 130 КУпАП (Керування в нетверезому стані), протокол за ст. 122-2 КУпАП та протокол адміністративного затримання.

Також вилучили посвідчення водія – особа була позбавлена права керування з 01.09.2015 за аналогічне порушення — керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: