Skip to content

Борис Філатов: «Антикорупціонери» спільно з «Опоблоком» не хочуть голосувати за надбавки вчителям та протези для бійців АТО

Юлия Бабенко

Юлия Бабенко

«Только неумолимая неотвратимость. Договориться не получится» - предупреждение от мэра Днепра. новости Днепра

Очільник Дніпра Борис Філатов не виключає спроб штучної дестабілізації ситуації в міській раді.

%d1%84%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%be%d0%b2 За словами мера, деякі так звані «антикорупціонери» спільно з «Опозиційним блоком» спробують «розхитати» коаліцію та зірвати 15-ту чергову сесію міськради20 жовтня. Відтак  під загрозою ухвалення низки важливих соціальних питань, які плануються до розгляду. Зокрема, це підвищення надбавки до зарплати вчителям, фінансування закупівлі протезів інвалідам (зокрема, пораненим бійцям АТО), а також ухвалення програми купівлі муніципального житла для дніпрян, які стоять в черзі на його отримання. Борис Філатов також анонсував оголошення власної ініціативи щодо зниження тарифів.

«Напишіть своєму депутату. Перевірте його явку», – закликав Борис Філатов дніпряну своєму дописі на сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, раніше «НМ» повідомляла, що в Дніпрі колишній перший заступник міського голови,депутат міськради Дмитро Погребов, якого нещодавно виключили з фракції УКРОП, разом з Олександром Вілкуломта Загідом Красновим скуповують депутатів з різних фракцій для розхитування ситуації в міськраді.

Категория: Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: