Skip to content

Хімік-метамфетамінник затриманий з препаратами (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%baУ Дніпрі працівники Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України під час оперативно-профілактичного відпрацювання міста встановили чоловіка, що мав при собі партію сильнодіючих підконтрольних ліків, — повідомив начальник підрозділу Сергій Дереза.

Про це повідомили в прес-службі ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%ba2

Загалом за результатами поверхневого огляду у чоловіка вилучено такі препарати, як «Димедрол», «Сонован», «Ефіна» та соляну кислоту. Як пояснив правопорушник, усе це він зберігав з метою виготовлення психотропної речовини «метамфетамін».

Тоді ж було встановлено ще одного підпільного хіміка-любителя. У нього поліцейські вилучили сильнодіючий лікарський засіб «Сонован», популярну в таких колах «Ефіну» та шприц із соляною кислотою. Все це чоловік зберігав при собі з тією ж-таки метою, як і попередній – виготовлення «метамфетаміну» у кустарних умовах для подальшої його реалізації у середі наркозалежних Дніпра.

%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%ba3

Наразі усі вилучені препарати направлено на експертизу.

Відкрито кримінальні провадження за низкою статей Кримінального кодексу України, відповідно до яких правопорушникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до десяти років.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: