Skip to content

В Дніпрі поліцейські змагались у волейбол (ФОТО, ВІДЕО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

volЗ 4 по 6 жовтня на базі спортивного комплексу «Динамо» у місті Дніпро проводились змагання з волейболу серед збірних команд органів та підрозділів ДСНС України Східної зони.

Про це повідомили в прес0службі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

До участі у змаганнях прибули 6 команд із Харківської, Полтавської, Сумської, Запорізької та Дніпропетровської областей, а також збірна команда Національного університету цивільного захисту України.

vol2

На відкритті змагань учасників привітав начальник Головного управління ДСНС у Дніпропетровські області Андрій Кульбач:

«Щиро вітаю гравців команд на Дніпропетровщині! Кожен з вас захищає честь та гідність свого підрозділу на волейбольному майданчику. Тому бажаю вам успіхів у змаганнях та гідно отримати перемогу!».

Кожна команда складалась із 9 гравців чоловіків та тренера-представника.

vol4

В запеклій боротьбі рятувальники показали високі результати гри і довели, що кожна з представлених команд гідна перемоги. Але змагання є змагання, тож кубок переможця повинен був дістатися лише одній команді.

За перше місце у фіналі боролись команди Сумської області та Національного університету цивільного захисту України. Гра була дуже напружена та непередбачувана, адже в очному протистоянні зустрілись дві сильні команди. Обидві команди показали найкращі результати. Але переможець все ж визначився. Рятувальники Сумщини виявились більш майстернішими та гідно отримали перемогу.

vol3

Після гри відбулося урочисте нагородження призерів змагань. Кожна команда стала володарем диплома та кубку, а гравці нагороджені почесними медалями.

Остаточні ж результати розподілилися наступним чином: почесне перше місце виборола команда Сумської області, друге посіла команда Національного університету цивільного захисту України, а на третьому місці розташувалася команда Полтавської області.

Перемоги даються непросто, але той, хто піднімається на п’єдестал пошани гідний найвищої поваги. Тож, рятувальники Дніпропетровщини вітають переможців змагань та бажають успіхів, невичерпної життєвої енергії, величезної сили волі і нездоланного бажання перемагати!

Категория: Новости здоровья Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: