Skip to content

Річкова прогулянка за програмою Бориса Філатова «Місто людей» (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина


misto2Безкоштовно покататися на теплоході та помилуватися берегами Дніпра малечу запросили підприємці, які підтримують програму міського голови Бориса Філатова «Місто людей».

Більшість діток відправилися на річкову прогулянку вперше. Раніше таке задоволення було для їхніх сімей задорогим. Від водної подорожі в малечі безліч вражень.

Про це повідомили в прес-службі міськради Дніпра.

misto

П’ятирічна Даринка про прогулянку на воді мріяла дуже давно. Дівчинка навіть просила батьків, щоб подарували їй на день народження квиток на маленький корабель.

«Це в мене вперше в житті таке. Так круто. Просто супер. Місто таке красиве і вода. Неймовірно», – ділиться враженнями Даринка.

Доброчинну ініціативу схвалюють і самі батьки. Кажуть: через високі ціни на дитячі розваги вони лише зрідка можуть дозволити собі парки з атракціонами чи, як зараз, – прогулянку на теплоході.

misto3
В мерії закликають дніпровських підприємців долучатися до благодійної програми.

«Ми чекаємо на всіх небайдужих, хто хоче допомогти нашим діткам. Для цього не потрібно витрачати багато грошей. Для бізнесу це не такі вже й значні витрати, а для малечі – чудова нагода відпочити. Маленькі дніпряни гідні щасливого дитинства», – сказала радник міського голови Одарка Біла.

misto5

Наразі вже стартувала реєстрація на участь у наступній доброчинній акції – лазерних боях для дітей. Телефон для запису: (093) 913 02 51. Благодійна ініціатива Бориса Філатова «Місто людей» об’єднує підприємців Дніпра. Небайдужі бізнесмени пропонують дітям безкоштовні розваги та різні смаколики. Адже головна мета програми – довести, що Дніпро є містом щирих людей.
Зазначимо, що особливу увагу в благодійній ініціативі Бориса Філатова приділено вихованцям дитячих будинків і будинків сімейного типу.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: