Skip to content

Дніпро став Дніпром. Тепер офіційно

Людмила Гейко

Людмила Гейко

ФилатовМіська рада Дніпра, яка після перейменування міста зберегла офіційну назву Дніпропетровська міська рада, відтепер називатиметься Дніпровською міською радою.

Про це сьогодні заявив міський голова Борис Філатов.

Відповідне рішення депутати ухвалили в ході 13-ї чергової сесії 7 вересня. За нього проголосували 33 народних обранці. Виконком, усі департаменти, управління міськради, комунальні підприємства та комунальні заклади також стали Дніпровськими. Очільник Дніпра Борис Філатов розповів, що стосовно цього питання були заперечення з боку деяких депутатів, однак рішення таки вдалося ухвалити.

Владнання юридичної складової вирішило низку проблем, з якими стикалася мерія після перейменування Дніпропетровська на Дніпро.

– Таке перейменування (міської ради. – Ред.) має цілком практичний сенс. Поки ми залишалися Дніпропетровською міською радою, ми мали проблеми з казначейством. І якби така ситуація зберігалася й надалі, нам би просто не пропускали платежі, – зазначив Борис Філатов. Міський голова також наголосив: у цьому питанні не можна зупинятися на політичній складовій.

Нагадаємо, що постанову про перейменування Дніпропетровська на Дніпро Верховна Рада ухвалила 19 травня.

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: