Skip to content

Донори на честь Дня незалежності вдягнуться в вишиванки

Людмила Гейко

Людмила Гейко

22 та 23 серпня, з восьмої ранку до опівдня небайдужих та фізично здорових дніпрян, вдягнутих у святкові вишиванки,  запрошують поділитися життєвою силою із тими, кому витратив її на захист Батьківщини.

Донорська акція присвячена ювілейному, 25- му Дню незалежності України. Мета – забезпечити необхідною кількістю крові поранених бійців АТО, що зараз перебувають на лікуванні, та й не тільки їх.

Про це повідомила в ІА «Мост-Днепр» представник Асоціації молодих донорів України в Дніпрі Вікторія Іванова та попередила:

— Якщо ви вирішите стати донором, напередодні не треба їсти жирну та смажену їжу, молочні продукти та яйця. Вранці у день здачі крові обов’язково треба поснідати: сухарі, сушені та свіжі фрукти, овочі, відварне м’ясо, картопля, крупи. Але усе це треба вживати без масла та олії. Із собою треба обов’язково взяти паспорт (лише з українською пропискою) та копію ІПН. Можна також зареєструватися із допомогою СМС на номер (050) 85 169 25. У повідомленні треба вказати своє ім’, по-батькові та прізвище. вышиванка1

Нагадаємо,  стати донорами можуть лише фізично здорові люди, вагою не менше 50 кг, у яких повністю відсутні усі можливі протипоказання.  Адреса обласної станції переливання крові у Дніпрі – проспект Богдана Хмельницького (вул. Героїв Сталінграда), 17.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: