Skip to content

У понеділок виші оголосять імена першокурсників

Юлия Мухина

Юлия Мухина

вуз1 серпня стануть відомі імена тих, хто вступив на бюджет до вишів. Списки першокурсників виші оприлюднять о 12.00 в понеділок. У який навчальний заклад подали найбільше заяв, розповіли в департаменті освіти та науки облдержадміністрації.

Майже 153 тисячі абітурієнтів хочуть навчатися у вишах Дніпропетровщини. Саме стільки майбутніх студентів визначили першим пріоритетом навчальні заклади регіону. Чи здійсниться їхня мрія, дізнаються 1 серпня о 12.00. У цей час всі виші оприлюднять списки бюджетників.

При подачі документів кожен абітурієнт складав своєрідний рейтинг спеціальностей та вишів, які йому подобаються найбільше. За результатами вступної кампанії абітурієнта рекомендуватимуть до зарахування у навчальний заклад, якому було надано найвищий пріоритет. Але для цього слід набрати необхідну кількість балів.

Найомріянішим вишем Дніпропетровщини став Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара. Його обрали 30,6 тисяч абітурієнтів. На другому місці Національний гірничий університет. Тут бажають вчитися 13,9 тисяч вступників. На третьому – Криворізький національний університет. До нього подано 12,6 тисячі заяв.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: