Skip to content

Шахрайка обікрала літню жінку на 6 тис. гривень та стільниковий телефон

Юлия Мухина

Юлия Мухина

шахрайка17 липня в лівобережній частині міста Кам’янського поліцейські затримали зловмисницю, яка шахрайським шляхом заволоділа грошовими коштами та мобільним телефоном літньої жінки, повідомляє прес-служба національної поліції Дніпропетровської області.

Як з’ясувалося, 17 липня зранку зловмисниця побачила на ринку літню жінку, підійшла до неї і представилася соціальним працівником. Шахрайка повідомила, що жінці передбачена виплата у розмірі 300 гривень, як надбавка до пенсії і показала купюру номіналом 500 гривень. Але пенсіонерка повідомила, що в неї нема рештки з такої банкноти і запропонувала «соцпрацівниці» піти до неї додому аби розрахуватися. Шахрайка погодилися і в результаті обидві відправилися додому до старенької. Поки пенсіонерка ходила за решткою, шахрайка побачила схованку, де зберігаються гроші. Після чого вона попросила попити води, а сама в цей час забрала стільниковий телефон та всі гроші, а це понад 6000 гривень, і втекла з квартири. Але при виході із під’їзду була затримана поліцейськими.

Виявляється, один із заступників начальника поліції Кам`янського, у цей день був вихідним та знаходився за своїми особистими справами на ринку і випадково звернув увагу на жінку, яка розмовляла із пенсіонеркою. Він прислухався до їхньої розмови і запідозрив недобре. Потім простежив за жінками до під’їзду і залишився чекати, викликавши на допомогу поліцейських.

Зловмисниця одразу свою провинну заперечувала, але коли при особистому огляді у неї були вилучені гроші та стільниковий телефон, у всьому зізналася. Пенсіонерка також упізнала зловмисницю, після уходу якої у неї із квартири зникли гроші та телефон.

Шахрайці 45-років, уродженка Луганської області, раніше двічі судима за шахрайство.

На даний час поліцейськими перевіряється її причетність до скоєння аналогічних злочинів. У зв’язку з цим, поліція Кам’янського звертається до мешканців міста та прилеглих районів: уважно подивіться на фото шахрайки. Якщо ви або ваші близькі стали жертвою її шахрайських діянь, обов’язково повідомте в поліцію за телефонами: «102», 067-757-89-77, 098-874- 01-19.

Категория: Криминал, Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: