Skip to content

Рейд на водоймі поблизу дитячого парка (ФОТО)

Юлия Мухина

Юлия Мухина

ИЗОБРАЖЕНИЕ 004Рятувальники спільно з представниками органів місцевого самоврядування та волонтерами провели рейд на водоймі поблизу дитячого парку.

Профілактика загибелі та травмування людей під час відпочинку на водних об’єктах міста на сьогоднішній день є одним із пріоритетних завдань для рятувальників. Відпочиваючі не завжди дотримуються правил безпечної поведінки, що створює потенційний ризик виникнення надзвичайної ситуації, тому рятувальники Жовтих Вод систематично проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи на водоймах.

ИЗОБРАЖЕНИЕ 006

 Як правило, основними причинами нещасних випадків на воді стає купання в заборонених, необладнаних для цього місцях. При цьому, нещасні випадки найчастіше трапляються при порушенні правил безпеки на воді та необачності батьків, що відпочивають біля води з дітьми.

ИЗОБРАЖЕНИЕ 014

 З метою запобігання надзвичайних ситуацій, пов’язаних із загибеллю людей на водних об’єктах, 4 липня працівники Жовтоводського міського відділу ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області спільно з начальником відділу взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонної роботи виконавчого комітету Жовтоводської міської ради та волонтерами міської молодіжної організації провели рейд на водоймі поблизу дитячого парку міста Жовті Води.

ИЗОБРАЖЕНИЕ 016

 Рятувальники нагадали дорослим та дітям основні правила безпечної поведінки під час відпочинку на воді, розповіли  статистику загибелі людей на водних об’єктах у поточному та минулому році. На згадку про цю зустріч рятувальники подарували відпочивальникам інформаційні листівки із зазначенням основних правил безпечної поведінки та номером служби порятунку 101. Загалом під час заходу було охоплено понад 30 чоловік, як дорослих, так і дітей.

Жовтоводський міський відділ ДСНС звертається до відпочивальників!

Будьте пильні! Не нехтуйте правилами безпечної поведінки під час відпочинку! Уважно обирайте місце для купання, уникайте  стихійних пляжів! Ніколи не залишайте дітей без нагляду дорослих! Не заходьте в воду у нетверезому стані! Якщо ви стали свідком нещасного випадку на воді негайно дзвоніть до Служби порятунку за номером «101».

Джерело:  ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: