Skip to content

Пасажир автобусу здав боєприпаси

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

На блокпосту Дніпропетровщини пасажир автобуса добровільно здав боєприпаси.

Подія сталася у понеділок, 30-го травня, о пів на десяту вечора, біля селища Андронівка. Під час несення служби на блокпосту, що на 365 км автодороги «Знам’янка — Луганськ — Ізварине» співробітники сектору БДР з обслуговування міста Першотравенськ, спільно з СБУ та ППОП ГУНП в області, зупинили автобус, який рухався сполученням «Красний Лиман — Одеса».
У ході візуального огляду транспортного засобу один із пасажирів виявив бажання добровільно здати боєприпаси, а саме 68 патронів калібру 7,62 мм. Зі слів 33-річного чоловіка, він є військовослужбовцем одного з добровольчих батальйонів, а дані патрони отримав під час служби в зоні АТО та помилково залишив їх у кишені куртки, яка знаходилась в речовому мішку.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Межівського відділення поліції. Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.
Наразі вирішується питання про внесення даної події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Відділ управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області

Категория: Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: