Skip to content

Як виявити терористів та надати медичну допомогу (ФОТО)

Екатерина Крылова

Екатерина Крылова

imageНаприкінці травня проект «ДНІПРО-1» ОБ’ЄДНУЄ МОЛОДЬ», ініційований Штабом національного захисту Дніпропетровської області та полком «Дніпро-1» завершив серію лекцій з патріотичного виховання у середніх навчальних закладах області та цикл екскурсій на базу полку «Дніпро-1».

Дуже важливо, що викладачі програми «Дніпро-1» об’єднує молодь» поєднали практику з теорією. Зокрема, вони ділилися практичними досвідом у демонструванні видів зброї, проводили інструктаж з поводження у надзвичайних ситуаціях та виявлення терористів у місті, навчали дітей надавати медичну допомогу, в тому числі, в умовах бойових дій. Після таких занять діти дякували, дарували солодощі, фотографувалися з прапором і не хотіли відпускати своїх тимчасових наставників. Адже досі їм ніхто і ніколи подібного не розповідав.

image

В наступному навчальному році плануються нові заняття і, можливо, подібна програма розшириться на сусідні регіони.

Всього було проведено 124 лекції і охоплено більше двох десятків міст: Дніпро, Кривий Ріг, П’ятихатки, Жовті води, Дніпродзержинськ, Новомосковськ, с.Саксагань, села Софієвського та Нікопольського районів. Також, більш двох десятків екскурсій для школярів та учнів міста й області було влаштовано на базі полку, де юні екскурсанти з захопленням знайомилися з технікою, побутом та життям бійців підрозділу.

image

У найближчий час, на період канікул, планується ще кілька додаткових лекцій у Верхньодніпровську та розширення проекту на період відпочинку дітей у літніх таборах.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: