Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Веганські кав’ярні Дніпра: де поїсти смачно і без м’яса

Веганська кухня у Дніпрі стає дедалі популярнішою. Веганська їжа популярна через користь для здоров’я, етичність і менший вплив на природу. Кафе Дніпра готують страви для веганів і тих, хто їсть продукти тваринного походження. Тут можна скуштувати бургер без м’ясної котлети, хот-дог, супи з кабачків або тістечка з рису. Люди обирають рослинну їжу не лише заради смаку, а й щоб бути здоровими, підтримувати етичне ставлення до тварин, зменшувати вплив на природу та відчувати легкість і внутрішній баланс, пише “Наше місто”.

Меню кафе розділене: веганські страви та позиції зі звичайною їжею. Це дозволяє компаніям з різними харчовими уподобаннями комфортно проводити час разом. Атмосфера закладу теж відображає концепцію балансу: світлі та темні елементи інтер’єру створюють гармонійне середовище для гостей.

“Наше кафе називається Баланс, тому ми намагаємось задовольнити всіх відвідувачів. Якщо приходить компанія, кожен може обрати щось цікаве для себе – незалежно від того, чи це веганська їжа, чи продукти тваринного походження,” – каже Кіра, бариста кафе.

Місцева жителька Любов стала вегетаріанкою кілька місяців тому і вже встигла оцінити страви кафе.

“Дуже смачно, великий вибір. Тут комфортно, гарно, а ціни приємні. Дуже класне кафе, бо в місті мало закладів з веганською кухнею,”– ділиться Любов.

Її мама Вероніка додає:“Тут завжди можна проводити час з родиною чи друзями. Місце дуже затишне, красиве та смачне.”

Шеф-кухар Сергій Тишков розповідає про особливості приготування страв:“У веганській кухні не можна використовувати продукти тваринного походження, тому у нас окремі дошки та ножі. Ми прагнемо робити страви корисними та цікавими, наприклад крем-суп із кабачків з кокосовим молоком або бургер з веганською моцарелою. Всі рецепти авторські і постійно вдосконалюються.”

Команда кафе прислухається до відгуків гостей та адаптує страви під їхні смаки: “Якщо щось не до смаку, ми завжди намагаємося переробити страву, зробити її соковитішою або підігнати під побажання гостя,” – каже Сергій.

Кафе поєднує здорову рослинну кухню зі звичайними стравами, сучасні та українські кулінарні традиції, сезонні продукти та авторські рецепти. Тут комфортно всім – від веганів до любителів класичної їжі. “Balance” – це не лише про їжу, а й про атмосферу, гармонію та приємний час для кожного гостя.

Раніше ми писали, веганський  Дніпро: яке на смак  життя без м’яса.

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Новини Культури Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: