У Дніпрі відбувся унікальний майстер-клас з випікання Великодньої паски в рамках національного проєкту «Soul of Soil 2.0». Цей захід об’єднав людей навколо важливої теми: забруднення українських земель вибухонебезпечними предметами. Детальніше читайте в матеріалі «Наше місто».
Паски були приготовані з борошна, отриманого з розмінованих полів на деокупованих територіях Херсонщини та Миколаївщини, де фермер Олексій Руденко виростив пшеницю. За процесом виготовлення борошна стежив миколаївський виробник «Золотий шлях», незважаючи на численні обстріли.
Для пасок приготували декілька начинок: цукати та лісовий горіх, крем-сир та варене згущене молоко, нутела та фундук.
На заході шеф-кухар Андрій Ворона поділився секретами випікання, а також відповідав на запитання учасників. Ця ініціатива не тільки запрошує до навчання кулінарії, а й звертає увагу на справжню ціну українського хліба та проблеми, які потребують вирішення.


Фото: НМ.
Читайте також: Гріховно смачна: кондитер з Дніпра розповіла секрети приготування паски.
Раніше ми повідомляли: Де скуштувати трендові десерти у Дніпрі.
Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Унікальний Дніпро
Позначки: Головне, Дніпро, Свята