Site icon Наше Місто

Італійській сніданок на фронті: що готує військовий шеф-кухар для бійців 128-ї бригади ТрО «Дике поле»

Успішний шеф-кухар Олександр, який до початку повномасштабної війни працював у ресторанах Німеччини, Польщі та Швеції, вирішив повернутися в Україну, щоб захистити своїх рідних. Він приєднався до 128 бригади територіальної оборони «Дике поле» як військовий зв’язківець. Навіть перебуваючи в умовах фронту, Олександр знаходить можливість піднімати бойовий дух своїх побратимів, інколи готуючи для них суші та такоси. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

Шеф-кухар із 17-річним досвідом роботи у відомих ресторанах світу на початку повномасштабної війни повернувся зі Швеції до України та вступив до дніпровської територіальної оборони. Нині він служить зв’язківцем.

Попри військову службу, він знаходить можливість порадувати своїх побратимів вишуканими стравами — якось передав в окоп суші нігірі, а в інший раз приготував такоси та маковий пиріг.

Олександр за можливості долучається до благодійних гастровечерь. Шеф-кухарі готують вишукані страви, їх продають на аукціоні, а виручені кошти йдуть на допомогу ЗСУ. Там воїн перебуває у своїй стихії, дістає свій особливий ніж і створює кулінарні шедеври.

Коли до бригади приїжджав мер Дніпра Борис Філатов, Олександр пригостив його рибним супом.

Олександр мріє приготувати давню українську народну страву. Але поки ніколи, бо ситуація на фронті напружена.

Паніні з лососем і яйцем пашот після бойових!

Раніше ми писали, що у Дніпрі переселенка з Покровська відкрила магазин з нуля.

Також ми писали, як переселенка з Луганщини в жіночий будівельний батальйон у Дніпрі.

Окрім того, говорили, як лікар перевіз власну клініку із Сіверськодонецька у Дніпро.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version