
Кав’ярня з душею, це про “Оз КаВа” – затишне місце для поціновувачів не лише смачних кавових напоїв та десертів, а й щирого та дружнього колективу. Тут немає зайвого, тільки тепла атмосфера, довіра до гостей та бажання зробити день трохи кращим для кожного відвідувача.
Аня готує лате в кав’ярні “Оз КаВа”, тут вона працює баристою майже рік.
Дівчина розповідає, давно хотіла працювати в кав’ярні, але не було ані досвіду, ані можливості.
Врешті – решт випадок вирішив за неї: Аня побачила оголошення про вакансію баристи та спробувала. Тепер вона в жіночому колективі та відчуває себе частиною справжньої команди.
В “Оз КаВі” – декілька дівчат, всі вони зацікавлені в розвитку бізнесу, адже є співвласницями кав’ярні. У кожного тут свої обов’язки та своя зона відповідальності.
Найпростіше, пояснює бариста Маша, навчитися готувати еспресо. В неї це вийшло майже відразу, а ось ті напої, які містять молоко, на кшталт лате або флет- вайт, потребують більше уваги та терпіння.
Американо та капучіно – найпопулярніші види кавових напоїв в цій кав’ярні. Їх купують найчастіше. Не пасуть задніх і десерти, у постійних покупців вже є найулюбленіші.
Детальніше дивіться в сюжеті “Наше місто”.
Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі проходить конкурс краси серед змій. За титул найкрасивішого символу прийдешнього року в одному із зоопарків Дніпра наразі змагаються 8 плазунів. В тераріумах учасники з Китаю, США, Коста- Ріки, Нової Гвінеї, В’єтнаму та інших країн земної кулі. Також розповідали, що юний винахідник із Дніпра знайшов спосіб, як зробити ефективнішим вирощування рослин у «підземних фермах».