Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У «ДніпроАртСтейдж» відкриються толока та філософська кав’ярня

26 жовтня у культурному просторі «ДніпроАртСтейдж» (вул. Крутогорний узвіз, 9) відбудеться жовтнева «АртСтейджТолока».    Про це повідомляє «Наше місто».

Це буде вже традиційне свято дніпровського мистецтва. Творча молодь представить свої оригінальні номери у різних жанрах – музичному, театральному, образотворчому. Початок заходу о 15.00. Вхід вільний.

А 27 жовтня також у «ДніпроАртСтейдж» на гостей чекає Caffe Philosophique – філософська кав’ярня. Цей проєкт буде складатися з циклу зустрічей -дискусій, де кожен учасник або учасниця матимуть змогу висловити власну думку та дізнатись нове про одвічні та актуальні питання сьогодення. Ведуча першої зустрічі Caffe Philosophique – Юлія Бродецька. Докторка філософських наук, професорка кафедри філософії ДНУ ім. О. Гончара пропонує своїм слухачам бесіду на тему “Життєві зв’язки vs залежності: про народження та характер сенсу життя”.  Це буде цікава розмова про сенс життя як зв’язок людини зі світом, про природу власних життєвих зв’язків та залежностей. Буде можливість поділитися думками під каву та чай, завести нові цікаві знайомства. Початок заходу о 14.00. Вхід –  100 грн перед початком події.

Фото з відкритих джерел.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Дніпрі відбудеться зустріч з відомою кіноакторкою.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: