Site icon Наше Місто

У Дніпрі призупинив роботу популярний басейн під відкритим небом

Басейн фінансової академії зачинився 13 жовтня 2024 - Наше Місто

Літній сезон у Дніпрі остаточно завершився. З початком прохолодної дощової осені у місті почали зачинятися локації, які увесь сезон радували дніпрян. Так, про закриття повідомили у басейні фінансової академії. Цей простір знаходиться під відкритим небом, тому у холодну пору року припиняє свою роботу. Останній день, коли ще можна зробити запливи, 13 жовтня, повідомляє «Наше місто» з посиланням на установу.

На жаль, з початком повномасштабного вторгнення і проблемами з відключеннями електроенергії через російські терористичні атаки у Дніпрі більше немає можливості насолоджуватися купанням у басейнах під відкритим небом. Наразі лишається можливість відвідувати водні локації у приватних спорткомплексах, деяких вузах, а також у Палаці спорту «Метеор».

Проте це не привід засмучуватися. Не зчуємося, як минуть осінь і зима, і можна буде повернутися до тренувань на відкритій воді.

Читайте також: Басейн, фізична реабілітація та ерготерапія: як лікують маленьких пацієнтів у 6-й дитячій лікарні Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Спорт, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version