Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Таких відданих Дніпру людей, яким був він, дуже мало: місто попрощалося з Михайлом Лисенком (Відео)

Михайло Лисенко – ексзаступник мера Дніпра – пішов з життя в ніч проти шостого жовтня. Доставити його до лікарні карета швидкої допомоги не встигла – він помер у ній, не приходячи до тями. Лікарі до останнього боролися за життя чоловіка, але марно. Його серце не витримало.

Чотири роки тому Михайло Лисенко вже переніс перший інфаркт та мав серйозні проблеми зі здоров’ям. Проте він продовжував ненормовано працювати, в буквальному сенсі – горіти на роботі, яка була невичерпним джерелом стресів та нервів і водночас – його натхненням. 

Більш ніж півроку тому Михайло Лисенко склав повноваження депутата обласної ради і звільнився з посади заступника голови Дніпра та директора департаменту благоустрою.

Майже десять років свого життя Михайло Лисенко віддав муніціпальному господарству. Він зміг суттєво поліпшити комунальну галузь Дніпра, а разом з нею і умови проживання мешканців.

Михайла Лисенка – забрала хвороба у віці сорока семи років. Він був великим прихильником Рональда Рейгана, мав блискуче почуття гумору та ненавидів привітання зі святами в соцмережах.

Причиною близькі називають тривалий та фактично безглуздий тиск з боку силовиків,  які багато років безрезультатно влаштовували пресинг та моральний терор проти ексзаступника мера Дніпра. Останній обшук в квартирі Лисенка провели напередодні його смерті – п’ятого жовтня.

Яким був Михайло Лисенко, детальніше в сюжеті наших журналістів.

Читайте також: Важкохвору людину довели до смерті переслідуваннями і судами: Андрій Денисенко про Михайла Лисенка.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: