Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дніпро проводжає вересень: набережна міста вкрилася яскравими барвами осені

Дніпро проводжає вересень: набережна міста вкрилася яскравими барвами осені

Дніпро по-трохи прощається з вереснем, запрошуючи мешканців і гостей насолодитися останніми днями цього теплого місяця. На набережній, під легкий вітерець, неспішно прогулюються родини, закохані пари та гості міста. Фотограф «Нашого Міста» Володимир Федорищев створив атмосферні знімки останніх днів вересня на набережній.

Листя дерев вже активно змінює свої кольори, вбираючись у яскраві помаранчеві та червоні відтінки, створюючи навколо незабутню казкову атмосферу. Люди з насолодою фотографують осінні пейзажі та діляться враженнями в соціальних мережах, фіксуючи цю мить, що так швидко минає.

Хтось сидить на лавочці, проводячи час на свіжому повтрі та розмовляючи з друзями чи близькими по телефону. Для когось цей час став найкращим, аби знайти хвилинку для себе, поринути у думки чи прочитати улюблену книгу. Тихий шелест листя та плескіт води створюють ідеальний фон для роздумів і відпочинку. Чайки кружляють над річкою, додаючи ще більше затишку до цієї осінньої картини.

Набережні кав’ярні поволі наповнюються людьми, які насолоджуються теплими напоями та приємною компанією. Дніпро, хоч і прощається з вереснем, ще дарує своїм гостям останні літні миті, змішані з початком осіннього настрою.

Нагадаємо, раніше ми писали: Вересневий вечір на вулиці Яворницького: у Дніпрі панує справжня осіння казка.

Читайте також: Осіння казка під Дніпром: де відпочити на природі та зробити яскраву фотосесію.

Фото: Володимир Федорищев.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: