Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 26 вересня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Куди піти у Дніпрі 26 вересня - Наше Місто

Сьогодні, 26 вересня, Всесвітній день моря. Віряни вшановують пам’ять святого апостола і євангеліста Івана Богослова. До Нового року залишилося 96 днів. 26 вересня 2024 року — четвер. 946-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі сьогодні – дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Благодійний показ документального фільму «20 Днів в Маріуполі», присвячений Дню міста Маріуполь

Попри намагання ворожої пропаганди переписати історію та дати, ми пам’ятаємо, що насправді День міста Маріуполь святкується 29 вересня, а не 10 вересня. З цієї нагоди ми запрошуємо вас 26 вересня на благодійний показ та обговорення фільму «20 днів в Маріуполі». Серед учасників – безпосередньо герої документальної стрічки. – Євген Тузов, волонтер, колишній тренер з вільної боротьби та змішаних єдиноборств. Комендант найбільшого укриття в Маріуполі під час початку вторгнення – Валентин Косенко, поліцейський, ніс службу в Маріуполі. Саме його ми бачимо на світлині Євгенія Малолєтки, яка отримала Пулітцерівську Премію А ще ви познайомитесь з неймовірною собакою Міккі, яка зі своїм господарем Євгеном Тузовим пережила окупацію і попереджувала про нальоти авіації, рятуючи людей. А також військові, спортсмени-олімпійці, громадські діячі, журналісти, ,благодійники. Організатори: Асоціація Спортивних Журналістів Дніпропетровської області, проект «Історії Війни». За сприянням: Дніпропетровська обласна організація НСПУ , Дніпровський яхт-клуб «Січ». Інформаційний партнер: всеукраїнський щомісячник «Бористен».

Де і коли: 26 вересня о 15:00 Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія бульв. Батальйону Дніпро, 10

Фотовиставка «Дім там, де ти»

Куди піти у Дніпрі 26 вересня - Наше Місто

Експозиція Ірини Кузьміної це історія про тих, хто був вимушений покинути свою домівку і шукати відчуття «дому» в середині себе.

Де і коли: Яскраві знімки з глибоким сенсом можна побачити за адресою: вул. Ясельна, 1. Вхід – безкоштовний.

Крижані світи

Лід на полюсах Землі, полярні шапки Марса, крижані пустелі Європи та Енцелада, кільця Сатурна, безкраї ковзанки Плутона та космічні “брудні сніжки” комет, які мчать своїми видовженими орбітами з околиць Сонячної системи…

Які загадки приховують ці крижані світи, і чим вони так цікавлять науковців? Яку роль відіграють льодовики на Землі для існування життя на нашій планеті? Чи однакові на вигляд сніжинки на Землі і на Марсі? Як утворилися кільця Сатурна? І про що здатні розповісти комети?

Де і коли: 17:00, Планетарій

Soul

Куди піти у Дніпрі 26 вересня - Наше Місто

А що ви знаєте про магічний світ драйвового соулу ?
Це той, який бере свій початок з 50-х років минулого століття. Саме той стиль, який прообразом сучасної поп-музики.

Запальна музика Джеймса Брауна та Стіві Вандера, потужний голос Арети Франклін та Дженніфер Гадсон, пісні зовсім юного Майкла Джексона з його гуртом Jackson 5 та ще багато іншого…

Ця музика не залишить нікого байдужим. Чекаємо на зустріч!

Вокал:

  • Роман СУПРЯГА
  • Варвара ХИЖНЯКОВА
  • Ольга ВОРОНІНА
  • Анастасія МАРЧЕНКО
  • Олеся ЛЕЙЧЕНКО

Виконавці:

  • Естрадно-джазовий ансамбль під керівництвом Олексія МОВЧАНА

Де і коли: 18:00, Філармонія ім. Л.Когана, Воскресенська, 6,  200-350 грн

Йой! Замовляю любов…

Куди піти у Дніпрі 26 вересня - Наше Місто

Жанр: кохання в стилі танго. Дата прем’єри: 28 березня 2024.

Як людина може подолати сильний стрес? У кожного буде свій індивідуальний рецепт… Жінка бальзаківського віку вперше в житті зважується зателефонувати у фірму “Секс на вихідні”. Як починають розвиватися події та чим все завершується – у виставі “Йой! Замовляю любов…”.

Постановка вирішена “у стилі танго” на малій сцені нашого театру.

Де і коли: 18:00, Національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Шевченка, Воскресенська, 5, 250 грн.

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, Як у Дніпрі відбулася перша зміна міської влади за часів незалежності

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: