Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Крапля за краплею – до Перемоги: підприємець Андрій Горбонос створив унікальний продукт “Крапля меду”

Михайло Чернов

Андрій – один з переможців конкурсу мікрогрантів для малого бізнесу, який успішно провела міська рада Дніпра

Андрій Горбонос

Андрій розвиває власний бізнес, займається волонтерством, допомагає переселенцям, реалізує цікаві творчі проєкти. Він розвиває бренд СправдіМед, пропонує  в Інтернет-магазині різноманітні види меду – липовий, гречаний, мед акації, авторські меди – “Бурштинове зілля”, “Карпатська сила” та інші.

Андрій впевнений: мед – унікальний продукт, який має безліч корисних властивостей. До того ж мед та бджоли – це справжні українські символи:

– В якийсь момент я збагнув, кого мені нагадують українці. Ми — наче бджоли. Так само літаємо мирно, збираємо нектар, робимо мед, ростимо дітей. Нікого не чіпаємо… аж поки до нашого вулика не сунуться за НАШИМ добром. Ось тут МИ знову перетворюємося із землеробів на ВОЇНІВ….

На превеликий жаль, через страшну війну, руйнівну агресію рф страждають також і бджоли. Навіть за попередніми даними – загинули близько 15% бджолиних роїв, втрачено біля 20% медоносних угідь в Україні. А це крім іншого негативно впливає на зростання овочів та фруктів

– Тож, якщо не відновити популяцію бджіл, через 3-5 років будемо в чергах стояти за польськими яблуками й турецькими помідорами. Бджільництво треба підтримувати! – впевнений Андрій Горбонос.

Під час грантового конкурсу від міської ради Дніпра підприємець презентував інноваційний продукт під назвою “Крапля меду”. 

– Це – не просто мед, а символ нашої незламності! – говорить Андрій Горбонос.

Дійсно, “Крапля меду” – напрочуд просте та зручне рішення для того, аби людина мала змогу скуштувати корисний для здоров’я мед у будь-яких умовах, в чистому вигляді або додавши до чаю чи кави.  Передусім такий формат продукту зручний для військових, які несуть службу, та для кожного, хто має бажання поласувати медом будь-де – у дорозі, під час роботи open air, в польових умовах тощо.

До речі, Андрій Горбонос вже тривалий час передає військовим різноманітний мед, а також вкрай корисні окопні свічки. Також варто зазначити, що 5% від продажів підприємець спрямовує на підтримку захисників України.

Грант, який Андрій виграв в конкурсі від міської ради, підприємець спрямує на розвиток та розширення виробництва корисного та вкрай потрібного людям продукту:

– Скуштувавши цей мед, ви не лише підтримуєте українських бджолярів, але й робите свій крок до Перемоги та відродження нашої країни! – зазначає Андрій Горбонос.

Читайте також: Дніпро створює можливості: завдяки грантам від міської ради підприємці зможуть розвивати власний бізнес.

Категорія: Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня, Тема дня

Позначки: , , , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: