Skip to content

У Дніпрі скажений чоловік стріляв у сусіда і переслідує дітей

У Дніпрі скажений чоловік стріляв у сусіда і переслідує дітей

У Дніпрі чоловік тримає в страху цілу вулицю, особливо дітей. Місцеві жителі скаржаться на його агресивну поведінку: він лається, плюється та погрожує малечі. Кілька днів тому ситуація загострилася, коли чоловік прострелив ногу сусідові, який заступився за свою доньку. Подробиці дізнавалися журналісти ДніпроTV, – пише «Наше Місто».

Інцидент стався на очах 9-річної Влади, доньки постраждалого. Дівчинка розповідає, що з подругою потрапила під словесні образи та навіть фізичний напад з боку сусіда. Її батько вирішив з’ясувати причину такої поведінки, але замість відповіді отримав удари по голові, а згодом — постріл у ногу.

«Задав це питання – “Навіщо ти чіпаєш дітей?”. Ну як би є дорослі, щось не подобається – кажи дорослим. Ну і він два рази вдарив мене по голові. Ну і я думав, що цим все закінчиться, треба якось відстоювати це питання, а він в цей момент дістав зброю та вистрелив у ногу», – згадує постраждалий.

Постраждалого чоловіка Олексія доставили до лікарні з вогнепальним переломом стегна. Медики зазначають, що на нього чекають кілька операцій, і відновлення займе кілька місяців.

Сусід, який кілька місяців залякував дітей, встановив камери спостереження, щоб відстежувати їх, і часто погрожував малечі. Коли один із батьків намагався поговорити з ним, чоловік дістав пістолет і почав стріляти. Крім того, сусіди розповідають, що раніше той переслідував дітей на машині.

Поліція затримала стрільця та повідомила йому про підозру за статтею «Хуліганство». Чоловікові загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Наразі його відправили під домашній арешт.

Родина постраждалих, особливо їхня донька, переживає стрес. Мати Влади планує звернутися до психолога, адже дівчинка відчуває сильний страх і постійно прокидається вночі.

Нагадаємо, раніше ми писали: Таргани падають сусідам на голову: у Дніпрі чоловік влаштував сміттєзвалище у своїй квартирі.

Фото: ДніпроTV.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: