Site icon Наше Місто

Хто у Дніпрі заробляє 25 тис. грн: популярні вакансії

Хто у Дніпрі заробляє 25 тис. грн: популярні вакансії

У Дніпрі роботодавці активно підвищують зарплати, що відображає загальну тенденцію до зростання рівня оплати праці в місті. Середня заробітна плата вже сягнула 20 500 гривень, а в деяких секторах вона може досягати 25 000 гривень і більше. Інспекція з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради відібрала кілька актуальних вакансій для тих, хто шукає роботу з конкурентною оплатою у різних галузях, – пише «Наше Місто».

Роботодавці у Дніпрі продовжують переглядати зарплати, і середня заробітна плата значно зросла. Найбільше зростання спостерігається у сфері управління персоналом (HR), де зарплати підвищилися на 9%, до 25 000 грн. Фахівці з рекрутингу можуть отримати навіть до 35 000 – 45 000 грн.

Зростання зарплат зафіксовано і в інших секторах. Так, мережа супермаркетів АТБ пропонує продавцям-консультантам зарплату від 17 000 до 25 000 грн, зокрема, у супермаркеті на вул. Терещенківська, 25-А. Фахівців у сфері техніки, наприклад, у салоні Apple MobiGo, готові прийняти на зарплату у 25 000 грн.

Кухарі та кондитери/пекарі можуть заробляти від 22 000 до 25 000 грн у культурно-діловому центрі «Menorah», де пропонують знижки на продукти та послуги компанії. Охоронні фірми також пропонують непогані умови: наприклад, електромонтер охоронно-пожежної сигналізації в компанії «ВЕТО» може отримувати до 25 000 грн.

Комунальні підприємства теж пропонують конкурентні зарплати. «Дніпропетровська обласна станція переливання крові» шукає медичного директора з оплатою 25 440 грн.

Нагадаємо, раніше ми писали: Зарплати військових в Україні 2024: скільки платитимуть з 1 жовтня.

Читайте також: ТОП найбільш високооплачуваних вакансій у Дніпрі, де пропонують до 80 тис. грн на місяць.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version