Skip to content

300 із 370 вже виконано: у Дніпрі проводять аварійні ремонти у житлових будинках комунальної власності

300 із 370 вже виконано: у Дніпрі проводять аварійні ремонти у житлових будинках комунальної власності

У Дніпрі продовжують проводити аварійні ремонти в житлових будинках комунальної власності за заявками мешканців. Зокрема, наразі на вулиці Юрія Липи, 41, виконують ремонт цоколю та вимощення. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Представник підрядної організації Максим Борисов повідомив, що через аварійний стан вимощення в підвалі постійно збиралася вода. Було прийнято рішення відремонтувати вимощення для забезпечення належного відведення води від будинку.

«Ущільнюємо ґрунт і заливаємо бетоном. А ще — утеплюємо цоколь, аби не промерзав фундамент. Загальна площа вимощення, яке робимо, — 270 квадратних метрів. Така ж площа і цоколю, який утеплюємо сучасним довговічним матеріалом, який не пропускає вологу і зберігає тепло. Роботи плануємо закінчити до кінця наступного тижня», – розповів Максим Борисов. 

Мешканка цього будинку будинку Олена Шенгур радіє ремонтним роботам.

«Ми дуже раді, що нам роблять нове вимощення, оскільки старе було геть поганим, а відтак — підтоплювало. Ще й цоколь нам утеплюють. Хлопці з бригади — молодці! На совість усе роблять, із якісних матеріалів. За собою усе сміття ретельно прибирають!», – сказала дніпрянка.

Натомість у будинку на просп. Миру, 73 оновлюють перший підʼїзд. 

Представник підрядної організації Ігор Ткаченко повідомив, що під час ремонту у під’їзді планують замінити вікна на сходових клітинах усіх десяти поверхів та встановити металопластикові двері для збереження тепла. Наразі тривають малярні роботи, включно з технічним поверхом, а також проводиться обробка всіх поверхонь від грибка. Після цього буде виконане шпаклювання та фарбування. Завершення робіт планується до кінця вересня.

«Підʼїзд нашого дому був поганим. Вибиті вікна, полущені стіни, словом — страшний вигляд вже мав. Дуже раді, що нам виконують ремонт. Вдячні за це. Звісно, підтримуватимемо чистоту та порядок!» — додала мешканка дому Людмила. 

З початку року в Дніпрі було проведено ремонти в 300 комунальних будинках. До кінця 2024 року планується оновити ще близько 70 об’єктів.

Нагадаємо, раніше ми писали: Завдяки співпраці з партнерами Дніпро передав захисникам мобільний рентгенкабінет.

Фото: прес-служба міськради.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: