Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі будують скляний пішохідний міст з підігрівом (Відео)

Довжиною – 26 метрів, скляний, зручний та функціональний. Саме таким будують пішохідний міст між діючою і другою чергами ТРК МОСТ – сіті та ДК “Перехрестя”. Взимку конструкцію опалюватимуть, влітку – передбачена система вентиляції. Основна ціль – надати відвідувачам і робітникам офісів можливість переходити із однієї будівлі в іншу, не виходячи на вулицю. Відкрити новий надземний перехід планують через рік.

На своїй сторінці у Фейсбук Наталія Каширіна, архітекторка та одна із авторок цього проекту, розповіла, що також планується озеленення вулиці і розширення тротуарної зони із необхідними елементами мобільності та виділення транзитної зони пішоходів.

«Людям не треба буде бігати і, не дай Боже, під машину потрапити. Я думаю, це буде дуже зручно. І це новітні технології», – говорять мешканці.

Цокольний та перші два поверхи нового ділового комплексу займуть магазини, а у приміщеннях з третього по дев’ятнадцятий  –  офіси. Орієнтовний час здачі проекту в експлуатацію – початок вересня 2025 року. 

Як йде будівництво, дивіться у нашому сюжеті.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: