Skip to content

Циклон Annet принесе теплі дощі: якою буде погода в Україні і Дніпрі 12 вересня

Погода в Україні і Дніпрі 12 вересня 2024 - Наше Місто

Синоптик Наталка Діденко попереджає про значні зміни у погодних умовах 12 вересня. Причиною таких змін стане циклон Annet, центр якого розташується над Італією. Його атмосферні фронти принесуть дощі та грози практично на всю територію України, повідомляє «Наше місто».

Синоптик Наталка Діденко попереджає про значні зміни у погодних умовах 12 вересня. Причиною таких змін стане циклон Annet, центр якого розташується над Італією. Його атмосферні фронти при-несуть дощі та грози практично на всю територію України, повідомляє «Наше місто».
Незважаючи на дощову погоду, температура повітря в Україні очікується досить високою. У захід-них областях протягом дня очікується +19+22 градуси, у східній частині – +28+32 градуси. На решті території країни буде тепло, +25+30 градусів.
У Дніпрі у четвер, 12 вересня, день буде переважно хмарним, але опадів синоптики не прогнозу-ють. При цьому температура повітря вдень очікується літня - +30 градусів. Ніч буде значно прохоло-дніша - + 20 градусів. 
Синоптик зазначає, що така зміна погоди може негативно вплинути на самопочуття метеозалежних людей. Можливі головний біль, проблеми з артеріальним тиском, сонливість та зниження праце-здатності.
Нагадаємо, раніше ми писали, що 12 вересня масштабне відключення води у Новокодацькому районі Дніпра: зробіть запаси завчасно.

Незважаючи на дощову погоду, температура повітря в Україні очікується досить високою. У західних областях протягом дня очікується +19+22 градуси, у східній частині – +28+32 градуси. На решті території країни буде тепло, +25+30 градусів.

У Дніпрі у четвер, 12 вересня, день буде переважно хмарним, але опадів синоптики не прогнозують. При цьому температура повітря вдень очікується літня – +30 градусів. Ніч буде значно прохолодніша – + 20 градусів.

Погода в Україні і Дніпрі 12 вересня 2024 - Наше Місто

Синоптик зазначає, що така зміна погоди може негативно вплинути на самопочуття метеозалежних людей. Можливі головний біль, проблеми з артеріальним тиском, сонливість та зниження працездатності.

Нагадаємо, раніше ми писали, що 12 вересня масштабне відключення води у Новокодацькому районі Дніпра: зробіть запаси завчасно.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: