Skip to content

Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву щодо втручання у газопровід

Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила важливу заяву щодо втручання у газопровід

Дніпропетровська філія газорозподільної компанії нагадує споживачам про ризики та відповідальність, пов’язані з несанкціонованим втручанням у газорозподільні мережі. З початку 2024 року зафіксовано вже 65 таких порушень. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Дніпропетровську філію «Газмережі».

Незаконні врізки у газопровід не лише є протиправними, але й створюють реальну загрозу життю та здоров’ю людей. Такі дії можуть спричинити пожежі або аварії через порушення технологічних норм. Лише сертифіковані спеціалісти з відповідними дозвільними документами мають право проводити роботи на газових мережах.

Компанія також нагадує про серйозні юридичні наслідки для порушників. За фактом виявлення незаконного підключення відкриваються судові провадження, а правопорушники сплачують не лише штрафи, але й вартість демонтажу та використаного газу.

Дніпропетровська філія закликає громадян повідомляти про незаконне споживання газу за телефоном служби безпеки: (067) 118-98-83.

Конфіденційність гарантовано, а дзвінки приймаються у робочі дні з 08:00 до 18:00.

Газорозподільна компанія закликає споживачів не ризикувати своїм життям і здоров’ям та дотримуватись законодавства.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Дніпропетровська філія «Газмережі» зробила термінову заяву  щодо передачі показників лічильників.

Читай також: Де у Дніпрі на цьому тижні не буде газу.

Фото: з відкритих джерел.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: