Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Підтримка місцевих та переселенців: як у Дніпрі працюють ЦНАПи

Робота ЦНАПів у Дніпрі

У Дніпрі мережа Центрів надання адміністративних послуг  продовжує активно працювати, надаючи мешканцям міста широкий спектр послуг. Чотири сучасні відділення ЦНАП щодня готові зустрічати відвідувачів. Детальніше про їх роботу – в матеріалі “Наше місто”.

Історія успішної інтеграції переселенців у Дніпрі розпочалася у стінах місцевих ЦНАПів. Колишня вихователька з Сєвєродонецька, Юлія, знайшла тут не лише допомогу та підтримку, а й роботу. Вона вже півроку працює адміністратором відділу Центру надання адміністративних послуг м. Дніпра «Лівобережний». 

Юлія – адміністратор відділу Центру надання адміністративних послуг «Лівобережний».

-Мені подобається працювати з людьми, – каже Юлія. – У Сєвєродонецьку я працювала вихователькою у дитячому садочку. Ці роботи чимось схожі. Тут ти теж допомагаєш людям, але вже дорослим, допомагаєш вирішити їхні дорослі проблеми. Мені ця робота подобається, чудовий колектив, в мене напрочуд чуйна керівниця. Завжди підкажуть, допоможуть. Тож я цілком задоволена.

Юлія знайшла тут не лише допомогу та підтримку, а й роботу.

Ігор, який приїхав до Дніпра з Мар’янки, теж знайшов робту у ЦНАПі. Він працює на рецепції і консультує відвідувачів.

Ігор Задорожний – спеціаліст І категорії відділу ЦНАП «Я-Ветеран»

-Спочатку працювати з людьми було доволі важко, але врешті я втягнувся і зараз навіть отримую задоволення від процесу, – каже Ігор Задорожний, спеціаліст І категорії відділу «Відділ ЦНАП» м. Дніпра «Я-Ветеран». – Дуже приємно, коли вдається допомогти людині.

Перелік послуг, які можна отримати у ЦНАПах, вражає: від реєстрації місця проживання до оформлення документів на нерухомість та земельні ділянки. Особливу увагу приділяють потребам ветеранів та внутрішньо переміщених осіб.

Ольга Чернодуб – начальниця відділу ЦНАП м. Дніпра «Лівобережний»

-За вісім місяців 2024 року всі відділи ЦНАП прийняли понад 80 тисяч заяв та видали понад 71 тисячу результатів, – сказала Ольга Чернодуб, начальниця відділу ЦНАП м. Дніпра «Лівобережний» управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міськради. –  Найбільш популярними послугами залишаються реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання, видача витягу з Реєстру територіальної громади, послуги у сфері реєстрації актів цивільного стану. Також люди звертаються щодо реєстрації прав власності на нерухоме майно, повідомлення про пошкоджене майно, послуги єВідновлення тощо. 

У Дніпрі ЦНАПи розташовані за адресами: 

  • вул. Марії Кюрі, 5, ТРЦ «NEO PLAZA»; 
  • просп. Слобожанський, 8, «Прозорий офіс»; 
  • просп. Слобожанський, 31-Д, ТЦ «Наша правда»; 
  • вул. Нижньодніпровська, 17, ТРЦ «Караван».
За вісім місяців 2024 року всі відділи ЦНАП прийняли понад 80 тисяч заяв

Також у місті працюють 2 віддалені робочі місця адміністраторів ЦНАП, які також надають адміністративні послуги містянам. Знайти їх можна за адресами: вул. Воскресенська, 9 та вул. Старий Шлях, 5 (мкрн. Таромське).

Фото Володимира Федорищева.

Читайте також: У Дніпрі розповіли, як отримати військово-обліковий документ з QR-кодом на порталі «Дія»

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: