Skip to content

ОФІЦІЙНО У Дніпрі офіційно працевлаштовано більше 500 тисяч людей

Скільки людей працює у Дніпрі 2024 - Наше Місто

Дніпро продовжує демонструвати економічну стійкість та динамічний розвиток, навіть попри триваючу війну. За перше півріччя 2024 року в Дніпропетровській області було зареєстровано 14 тисяч нових фізичних осіб-підприємців (ФОП), майже половина з яких обрала для ведення бізнесу саме Дніпро. Це свідчить про активну підприємницьку діяльність мешканців міста та області. Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість зареєстрованих ФОП зросла на 30%, пише «Наше місто» з посиланням на Інспекцію з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради.

Особливо помітне зростання спостерігається в освітньому секторі. Кількість нових підприємців у цій сфері збільшилася на 45,5%. Це свідчить про розвиток приватного освітнього сектору та нові можливості для отримання якісних освітніх послуг.

Скільки людей працює у Дніпрі 2024 - Наше Місто

Дніпро сьогодні є лідером за кількістю працевлаштованих. На початку повномасштабного вторгнення Росії в Україні в місті працювало близько 360 тисяч осіб. Зараз цей показник перевищив 500 тисяч. Тільки на липень 2024 року кількість офіційно зайнятих на виробничих процесах, в установах та організаціях міста досягла 439 862 осіб. До цього числа слід додати понад 100 тисяч ФОП, які мають найманих працівників.

Ці дані свідчать про те, що дніпряни продовжують працювати та розвивати економіку міста, незважаючи на всі труднощі. Сьогодні кожен п’ятий мешканець Дніпра зайнятий в економіці та сплачує податки, підтримуючи таким чином бюджет міста та країни в цілому.

Нагадаємо, раніше ми писали, як у Дніпрі підприємці розвивають бізнес завдяки державним грантам.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: