Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі внаслідок ракетного удару постраждав дитячий садок

У Дніпрі внаслідок ракетного удару постраждав дитячий садок

Вчора пізно ввечері окупанти здійснили ракетну атаку, поціливши по Дніпру. Внаслідок цього постраждав дитячий садок. Директорка закладу розповіла про пошкодження будівлі, – пише «Наше Місто».

За словами директорки дитсадка Олени Вікторівни, у закладі на час ракетного удару перебувала охоронниця. На щастя, жінка не постраждала, але сильно налякалася.

«Я живу тут недалеко. Були дуже сильні вибухи. Перше, що я повинна зробити – це, звісно, зателефонувати сторожу. Зараз це все згадую – дуже страшно було. Зателефонувала, спитала, як вона. Стан у охоронниці нормальний, було лише страшно і тривожно», – каже Олена Вікторівна.

Одразу після закінчення тривоги директорка вирушила до дитячого садочка. Прибувши на місце побачила жахливу картину – у будівлі садка вибито 17 вікон.

Проте, на щастя, за словами Олени Вікторівни, серйозних руйнувань у дитячому садочку немає. У деяких місцях відійшов кахель, також подекуди були вибиті двері, але співробітники власними силами їх полагодили, поставивши нові петлі.

Загалом, за словами директорки, дитячий садок працює дистанційно.

Нагадаємо, раніше ми писали: У ДСНС показали кадри ліквідації наслідків атаки по Дніпру.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: