Skip to content

Ракетний удар по Дніпру: загинув чоловік, 6 людей постраждали

Ракетний удар по Дніпру: загинув чоловік, 6 людей постраждали

Вчора близько 22:00 годин у Дніпрі почалися вибухи. Стало відомо, що ворог атакував місто ракетами. Внаслідок цього є загиблий та постраждалі. Також у місті значні руйнування та пошкодження, – пише «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Внаслідок ракетної атаки, яка сталася вчора в Дніпрі, загинув 51-річний чоловік. Шестеро людей отримали поранення, серед них один 37-річний чоловік залишається в лікарні, інші проходять лікування вдома.

У місті внаслідок обстрілу знищено три автомобілі, ще дванадцять пошкоджено. Вибухова хвиля також розбила вікна в дитячому садочку та семи приватних будинках, а також пошкодила підприємство.

Крім того, ввечері обстріли продовжилися на Нікопольщині. Російські війська обстріляли населені пункти району з РСЗВ “Град”, важкої артилерії та дронами-камікадзе. У Нікополі та Марганецькій громаді пошкоджено інфраструктуру. На щастя, жертв немає.

Зранку ворог поновив атаки по райцентру, де була пошкоджена адміністративна будівля. Наразі триває обстеження території.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі пролунали вибухи 2 вересня: офіційна інформація.

Читайте також: Трагедія війни: емоції бійців з Дніпра, коли смерть поруч.

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: