Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Перший понеділок осені: куди піти у Дніпрі 2 вересня

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Афиша Днепра Редакция "Наше Місто Дніпро"

Сьогодні, 2 вересня, День закінчення Другої світової війни. Віряни вшановують пам’ять святого мученика Маманта. До Нового року залишилося 120 днів. 2 вересня 2024 року — понеділок. 922-й день війни в Україні. Куди піти у Дніпрі 2 вересня, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Жива планета, зоопарк

Світ тварин залишається багато в чому ще непізнаним і таємничим, і щодня, спілкуючись із нашими вихованцями, ми дізнаємося про них багато нового та цікавого. Одним із основних напрямків роботи нашого зоопарку є просвітницька діяльність. Гостей нашого зоопарку ми поєднуємо в невеликі групи, які зустрічає екскурсовод — провідник у таємничий та загадковий світ живої природи. Він розповість про кожного вихованця і допоможе «доторкнутися» душею до кожної тварини та полюбити їх усім серцем.

Тварини сильніші за нас. Тварини швидше за нас, чутливіші і добріші. У дикій природі вони незалежні від нас, але дуже потребують турботи і захисту, якщо виросли і народилися в неволі.

За гарним зовнішнім виглядом наших вихованців, їх здоров’ям та веселим грайливим настроєм стоїть велика, копітка щоденна праця співробітників з догляду за тваринами, цих людей недаремно називають «Служниками зоопарку». Вони служать тваринам, роблячи все можливе, щоб жителі нашого зоопарку жили, розвивалися та розмножувалися у комфортних для них умовах.

Наші вихованці були народжені у стінах зоопарку або врятовані від загибелі дикої природи. І ми ставимося до них як до дітей. Ми дуже хочемо, щоб дбайливе та турботливе ставлення до тварин передалося і вам, наші дорогі відвідувачі! Запрошуємо всіх на захоплюючу екскурсію у супроводі фахівців-біологів, які познайомлять вас із цим тендітним, прекрасним та таємничим світом тварин. Отримайте свою порцію любові та натхнення під час спілкування з нашими вихованцями!

Де і коли:10:00 – 20:00 парк Лазаря Глоби, з боку Центрального ринку, 150 грн, 2 квитка – 140 грн/люд; 3-9 – 130 грн/люд, від 10 – 80 грн

Місце призначення – Марс

Вирушаємо разом у політ на Марс! Ми помандруємо уздовж скелястих лабіринтів долин, зазирнемо у кратер найвищого вулкана Сонячної системи, помилуємося марсіанським небом і дослідимо полярні шапки Марса.

Ми разом з’ясуємо, чому на Марсі компас нам не стане у пригоді, і чому там більше немає рідкої води. А ще дізнаємося, як учені шукають на Марсі сліди життя, і де найкраще заснувати перші марсіанські поселення. Також, ми спробуємо розгадати таємницю походження супутників Марса Фобоса і Деймоса, і помилуємося Землею у марсіанському небі.

Де і коли: 18:30 у Планетарії, Крутогірний узвіз, 10, 170-320 грн

Політ в аеротрубі 

Політ в аеротрубі у Дніпрі – це можливість подолати всі свої страхи висоти, отримати багато адреналіну та задоволення. Це мобільний вертикальний тренажер, який допомагає повноцінно відтворити політ. Саме тут можна відчути незабутній екстрим самому або подарувати рідним.

Це найбезпечніший спосіб випробувати на собі ефект вільного падіння. Щасливчик отримає море яскравих емоцій та цікавих вражень. FlyTime – це довгоочікувана аеротруба в Дніпрі, одна з найкращих труб в Україні.

Де і коли: у Kava, Клуб активного відпочинку, пл. Троїцька, 3, від 700 грн/2хв для дитини, від 800 грн/2хв для дорослого (від 13 років) З будь-яких питань пишіть / дзвоніть 0962728040 (ViberTelegram)

Фото з відкритих джерел

Раніше ми розповідали, що дивилися у 1991 році

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: