Site icon Наше Місто

Масований ворожий удар по Києву 2 вересня: що відомо

Масований ворожий удар по Києву 2 вересня: що відомо

У ніч на понеділок, 2 вересня, російські війська атакували Київ великою кількістю ракет. Сили протиповітряної оборони столиці успішно збили понад десять крилатих ракет, близько десятка балістичних ракет, а також один безпілотник. За попередніми даними, серед знищених ракет були Х-101 та KN-24/Іскандер-М. Внаслідок падіння уламків постраждали чотири райони Києва. Двоє людей звернулися за медичною допомогою, одного з них госпіталізували. Про це повідомили міський голова Віталій Кличко та Київська міська військова адміністрація, пише «Наше місто».

У Святошинському районі внаслідок падіння уламків ракети сталось загоряння 4 автомобілів, пожежу ліквідовано. За іншою адресою горить двоповерхова будівля складського приміщення. Рятувальники ліквідували займання на площі 700 кв. м.

Крім того, вогнеборці ліквідували загоряння біля входу однієї зі станцій метро, на площі 20 кв.м. Горів пункт приймання вторсировини.

Голосіївський район: сталось влучання уламків ракети в корпус котельні одного із закладів освіти. Пожежу на площі 6 кв. м ліквідовано.

У Шевченківському районі надзвичайники ліквідували загоряння на площі 400 кв. м. Триває розбір конструкцій.

Інформація щодо потерпілих уточнюється.

Раніше ми писали, ніч у Дніпрі була неспокійною: ситуація у місті на ранок 2 вересня.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version