Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Як у Дніпрі батьки «штурмували» квітковий ринок на «Озерці» напередодні Першого дзвоника

Як у Дніпрі батьки «штурмували» квітковий ринок на «Озерці» - Наше Місто

Незважаючи на повномасштабну війну і пов’язані з нею виклики часу, традиції залишаються незмінними. Напередодні свята Першого дзвоника, у неділю 1 вересня, ввечері на “Озерці” зібралися сотні дніпрян, щоб придбати школярам святкові букети. Продавці зізнаються, що попит цього року не зменшився, незважаючи на складний час. Відео з «Озерки» з «Наше місто» поділився Денис Огородник.

Ціни, як і завжди перед 1 вересня, зросли на 50-70%. Найбюджетніший букет коштував щонайменше в 250-300 гривень. На житлових масивах у квіткових магазинах ще дорожче – від 300 грн.

«Ціни, звісно, підросли, але люди готові платити, аби порадувати своїх дітей і їхніх вчителів», – розповідає одна з продавчинь.

Як у Дніпрі батьки «штурмували» квітковий ринок на «Озерці» - Наше Місто

Батьки зізнаються, що хоч і доводиться затягувати пояси, але свято Першого дзвоника – це особлива подія, яку хочеться зробити незабутньою.

Від редакції «Наше місто» ми бажаємо, щоб цей навчальний рік був для всіх спокійним, наскільки це можливо в сьогоднішніх реаліях, і успішним. Бажаємо нашим дітям цікавих відкриттів, а вчителям – невичерпного натхнення!

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Освіта

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: